Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children i Spektrum

Foto: Soul Children

Korparade opp Karl Johan, med Kampen Janitsjar i spissen, utendørskonsert på Universitetsplassen med nærmere 2500 korister og finalekonserten i Oslo Spektrum, er noe av det publikum kan oppleve under den 11. utgaven av The International Soul Children Festival.

Soul Children er Norges hurtigst voksende korbevegelse, og engasjerer i dag over 5000 barn og unge landet over. Årlig inviteres unge sangere og korledere fra hele landet til musikkfest i Oslo. Tidligere har festivalen blitt holdt i Oslo Konserthus, men i år satser festivalen større enn noensinne og inntar Oslo Spektrum.

- Vi har rett og slett vokst oss ut av Oslo Konserthus, smiler Ragnhild Hiis Ånestad, grunnlegger av Soul Children-bevegelsen. – Både store og små kan glede seg til et storslagent arrangement med en enda større scene, spennende artister og med enda flere korentusiaster!

Korparade opp Karl Johan 

Friluftskonserten på Universitetsplassen er et av festivalens høydepunkter og er et fast innslag som er åpent for publikum. Ikke nok med at publikum i år får anledning til å se 2500 Soul Children-sangere på en og samme scene, i år blir det også arrangert parade, med Kampen Janitsjar i spissen, fra Oslo Spektrum gjennom Karl Johan og til Universitetsplassen. 

- Ble du imponert over fjorårets Mass Choir med 1500 korister, kan jeg love deg at det vil bli enda mer storslagent i år, når hele 2500 Soul Children-sangere skal gå samlet oppover Karl Johans gate før de samles på scenen på Universitetsplassen. Vi kan også friste med spennende gjesteartister, forteller grunnleggeren entusiastisk.

Den store finalekonserten
Søndag 18. oktober ønskes publikum velkommen til den årlige avslutningskonserten, som i år holdes i Oslo Spektrum. Det er duket for fest i Spektrum når tusenvis av Soul Children, stororkester og spennende artister fra både inn- og utland samles på scenen. Blant årets artister finner vi blant annet den anerkjente amerikanske gospelartisten Jonathan McReynolds, den svenske yndlingen Samuel Ljungblahd og den norske elektrogruppa Jesus Loves Electro.

- Jeg er kjempestolt over årets program og for at vi har klart å få med USA`s mest populære gospelartist, Jonathan McReynolds, som denne uka topper Billboard-listene i USA! Det er også kjempestas at Samuel Ljungblahd, som ble superstjerne over natten etter at han opptrådde i prinsebryllupet i Sverige i sommer, også skal delta under finalekonserten, sier en blid Ragnhild Hiis Ånestad.  

Konferansier under avslutningskonserten er Silje Sirnes Winjge, som mange kanskje kjenner igjen fra tv. Hun vil sy sammen et fantastisk program der store og små, unge og eldre vil storkose seg!

 
Program
Lørdag 17. oktober, Kl. 15:00 – 15:45
Korparade fra Oslo Spektrum, gjennom Karl Johan og til Universitetsplassen, hvor friluftskonserten vil finne sted.

Lørdag 17. oktober Kl. 16:00 – 17:00 
Gratis friluftskonsert på Universitetsplassen.

Søndag 18. oktober Kl. 16:00 – 17:30
Soul Children Concert i Oslo Spektrum. 
Kjøp billetter her!