Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Det kokte på Soul Children konsert

Foto: Sunniva Vikan

Det er ikke hver dag 2300 barn og unge møtes i Oslo Spektrum for å synge om Jesus. Faktisk har Oslo Spektrum aldri hatt så mange sangere på scenen samtidig. Stemningen var elektrisk og lysshowet imponerende men det var Soul Children som overbeviste. På sammen måte som de rocka Universitetsplassen dagen før var det ingen tvil om hvem som nå eide Oslo Spektrum: Soul Children Festivalen 2015! 

Festivalen hadde sikret seg energiske Jonathan Mcreynolds (som ligger som nr 1 på Gospel Billboard Charts i USA for fjerde uke på rad.) Mcreynolds var tydelig på hvem han synger for: Jesus. Og gutten kan synge! Enten det er en rolig ballade eller en heftig gospellåt. 

Samuel Ljungblad (som sang utgangsmarsen i Prins Carl Phillip sitt bryllup tidligere i år) sørget for feststemning sammen med Soul Children korene. Samuel greide vel ikke å stå stille så mye som et sekund og var ikke enkel å ta bilde av, men å få spektrum til å koke og spre ekte gospel glede - det greide han med god hjelp av sine unge venner. 


 

De var likevel de virkelige stjernene som lyste ekstra sterkt under konserten og det er Soul Childrens egne korister og solister. Dirigent og Soul Children gründer Ragnhild Hiis Aanstad vet hva hun gjør og har gravd frem gull i Norge og internasjonalt. 

 

Jesus Loves Electro som har tatt kristne barn og ungdom i Norge med storm de siste årene evnet også å ta salen til nye høyder. Det som var igjen av energi hos deltagerne som hadde stått på fra morgen til kveld hele helgen ble tatt ut til fengende electro rytmer. 

Det er all grunn til å få plotte inn neste års Soul Children Festival i kalenderen allerede nå: Oslo Spektrum 14. - 16. 10. 2016!


 
Alle bilder: Sunniva Vikan