Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Stor begeistring på Storkonsert

Foto: Morten Sæle

Grieghallen Med Team Sulebakk i spissen ble det en flott aften på storkonsert i Grieghallen, søndag 18. oktober. Billettene var revet bort, salen full av lyttelystne og bak sceneteppet stod et spent kor som telte ikke mindre en 353 barn!
Team Sulebakk med Barbro i spissen turnerer med storkonserter i Norge. Med seg har de kjente kristne og profane artister. Men det var tydelig gjennom hele kvelden i Grieghallen at det som ligger Sulebakk på hjertet på disse storkonsertene er å gi de mange barna en stor opplevelse. Barna i publikum selvfølgelig, men mest av alt de syngende og dansende barna på scenen. De skal få glede seg og ha det gøy i det store koret når de synger ut glade kristne toner.
I tillegg til årets store felleskor, deltok en del av Arna og Bergen Soul Children som soloartister i flere omganger og sammen med hovedartistene. Det var en herlig glede og dybde i fremførelse og innhold, og helt klart et minne for livet for mange av de deltagende barna.
Samme helg som storkonserten gikk The International Soul Children Festival av stabelen i et fullt Oslo Spektrum. Deler av Bergen Soul Children og Arna Soul Children deltok.
Soul Children og barnekor er populært. Familier knyttes igjennom dette arbeidet nærmere kristne fellesskap, og nærmere Gud. La oss takke og be for alle dem som er innvolvert i de mange kristne barnekorene. De har stor betyding i Guds rike og trenger både visdom og vern.