Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Bomma du på julegaven i fjor?

Foto: Agenda 3:16

For noen av oss har julegavehandelen startet for lengst, men de fleste av oss har trolig fortsatt en del igjen på lista. Redaktør Kristin Wennemo Malmin vet at mange ønsker å gi en meningsfull julegave, og at Agenda 3:16 da kan være et svært godt alternativ.

- Kanskje du synes det er vanskelig å vite hva du skal gi i julegaver? Mange har mye fra før, og det er lett å bomme om du gir en ting. Om du velger å gi Agenda 3:16 i julegave, gir du en gave som vil komme ti ganger i løpet av det neste året. En gave jeg tror mange vil bli glade for. Fjorårets julegaveaksjon viste det, forteller redaktøren.

I fjor fikk nemlig Agenda 3:16 ca 250 nye abonnenter gjennom julegave-aksjonen. 

- Vi tar opp spennende og viktige temaer og møter mennesker som forteller gode og sterke historier. Vår visjon er å inspirere og utfordre til tro og engasjement, forteller Wennemo Malmin.

Hun fremhever at prisen på bladet er lav sammenlignet med andre blader.

- Et halvt år for 199 kroner eller et helt år for 395 kroner er en svært rimelig pris for et magasin, sier hun. Redaktøren legger til at de for noen dager siden hadde noen interne utfordringer med abonnementstelefonen, men at alt er i orden nå.

- Ring oss (tlf 23 30 10 00), send e-post (abonnement@normisjon.no) eller bestill via nett! oppfordrer redaktør Kristin Wennemo Malmin.

Hun opplyser at absolutt siste frist for å bestille Agenda 3:16 før jul, er 15. desember.