Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Dag-Håkon Eriksen ansatt som internasjonal leder

Foto: Ryan Burch

- Jeg er glad for å lede det internasjonale arbeidet i Normisjon. Jeg opplever at Normisjon har en kultur for å tenke dynamisk og innovativt om misjon. Sammen med gode partnere gjør vi situasjonen for fattige bedre, og vi sprer i de gode nyhetene om Jesus som kom for å gi håp, oppreisning og frelse. Det er et privilegium å få være med på dette, sier Eriksen i en kommentar.

42-åringen, som er bosatt i Bærum, har allerede fungert i stillingen i et drøyt år, som vikar for nettopp Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Langmoen Kvelland sa tidligere i høst opp stillingen som internasjonal leder, etter at hun fikk forlenget sitt åremål som generalsekretær fram til 2020. Eriksen har tidligere vært utsending for NLM i Etiopia, han har jobbet i prosjektsekretæriatet for trosopplæringsreformen i Den norske kirke og har vært lederutviklingskonsulent i Acta – barn og unge i Normisjon. 

- Dag-Håkon Eriksen er en dyktig og fremtidsrettet leder som vil evne å løfte Normisjons internasjonale arbeid videre. Han er nytenkende og er svært god til å identifisere og konkretisere de mange mulighetene som ligger i internasjonal misjon i dag og i fremtiden, sier Anne Birgitta Langmoen Kvelland.