Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

5 tips til hvit fredag!

Foto: Normisjon

I fjor så vi alt oppstyret med #blackfriday og tenkte: hvorfor ikke inviterer med oss folk på #whitefriday istedet - hvor vi oppfordrer folk til å heller gi bort noe istedet for å kjøpe noe. Vi gjorde det samme i år og responsen har vært kjempe god så her er 5 godhetstips til en hvit fredag: 

1. Bak en kake til naboen 

Tenk deg så deilig å komme hjem på en fredag etter en lang uke og der står du - den gode naboen med rykende ferskt bakverk på døren! 

Vi fannt en video-oppskrift på Trines Matblogg vi tenkte du ville like: 

2. Rydd i klesskapet! De fleste av oss har kanskje noen klær til overs i klesskapet som vi ikke bruker. Doner de til et flyktningmottak eller en bruktbutikk som Galleri Normisjon i nærheten av der du bor! PS! Ikke gi bort noe som ikke er rent og helt. 

3. Inviter noen på middag 


Jo flere vi er sammen er sammen er sammen. Jo flere vi er sammen. Jo gladere vi blir!" Husker du den sangen? Vel kanskje er det nettopp det middagsbordet ditt trenger - en gjest! Hva med å gi bort en middag til noen som ville likt å komme seg litt bort? Det kan jo være småbarnsmora, flyktningen, tenåringen, bestefaren, tanta, noen du møtte på butikken eller rett og slett din beste venn! 

PS! Det trenger ikke å være noe fancy og du trenger ikke å rydde huset. Der det er hjerterom er det husrom. 

4. Støtt sårbare barn 

 

Ved å gjøre noe så enkelt som å sende SMS med kodeord barn til 2160 gir du 200kr og støtter Normisjons julekampanje for sårbare barn! Les mer her! 

5. Gi bort setet ditt på bussen


Kanskje er det noen som trenger å sitte på bussen denne fredagen? Gi bort setet ditt og la noen andre nyte setet ditt og gjør fredagen deres litt bedre. 

Det var godhetstipsene for en hvit fredag i 2015. Vi kommer tilbake med mer i 2016. Takk til alle som er med og gjøre verden litt bedre denne fredagen!