Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Medarbeidere takker av

Senait Hagos Tesfazion er en av de som avslutter sin tjeneste i Normisjon region Agder.
Foto: Normisjons arkiv

Hilde Marie Nerland (tidligere Grandalen) sluttet som administrasjonsleder tidlig i høst. I to år har hun vært vikar for Gunnar Urstad, som har vært misjonær i Japan. Hilde Marie har jobbet iherdig og samvittighetsfullt – og har gjort et grundig arbeid som leder av administrasjonen.

Trond Vorhaug har takket av som Acta-arbeider i regionen. Han begynte som ettåring i tidligere Arendal Indremisjonskrets i 1995. Fra 1997 til 2002 hadde han ulike prosjektstillinger i Acta. Fra 2002 var han fast ansatt med ansvar for ungdomsleirer. I år har han vært ansatt på Drottningborg videregående skole. Trond har nå startet sin egen virksomhet; «Musikk, Tekst og Sprell».

Lars Iver Wennerberg sluttet 1. november i Acta. I 2009 begynte han en delt stilling mellom NormisjonVennesla og Acta region Agder. Fra 2012 har han jobbet 50 prosent i Acta. Sammen med familien drar han til Ecuador som misjonærer for Misjonsalliansen.

Til jul slutter Senait Hagos Tesfazion som administrasjonsmedarbeider i region Agder. Hun begynte som regnskapsmedarbeider i region Agder i 2003. Fra 2009 har hun hatt stillingen som administrasjonsmedarbeider. Fra nyttår går hun over i en tilsvarende stilling i Norsk Luthersk Misjonssamband region Sør. Det er ikke få kollekter hun har ført inn, samt bilag og mange ting hun har ordnet for regionen.

Selv om undertegnede ikke lenger har ansettelsesforhold i regionen, er jeg sikker på at jeg har alle med meg når jeg takker de fire for en flott innsats for Normisjon her i Agder. Takk for godt medarbeiderskap og vennskap gjennom mange år!