Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Har du lyst å lede region Øst inn i fremtiden?

Foto: Normisjon

Regionleder har en lederrolle i det utadrettede arbeidet i regionen og arbeider i nært samarbeid med Acta-leder.   Regionen er inne i en fornyelsesprosess der vi ser på forskjellige samarbeidsmuligheter og strukturelle endringer. Vi søker deg som trives med forkynnelse og har et misjonalt fokus.  Dette innbefatter blant annet nybrottsarbeid, fellesskapsutvikling, ledertrening og disippelgjøring. 

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse med ledelse eller teologi i fagkretsen er ønskelig.
  • Team- og samarbeidsorientert.
  • Erfaring fra endringsprosesser, styrearbeid og økonomistyring er en fordel.
  • Misjonsengasjement og formidlingsglede.

Vi ønsker en person som er endringsvillig, har gjennomføringsevne og er glad i mennesker. Personlig egnethet vil bli vektlagt. En del reisevirksomhet i regionen må påregnes.
Søkere må identifisere seg med Normisjons teologiske ståsted og verdigrunnlag, slik dette er uttrykt i verdidokument for ansatte.   Lønn etter Normisjons regulativ.
Spørsmål om stillingen kan rettes til regionleder Jan Tore Anthonisen, t. 40648662
Søknad med CV og attester sendes til Normisjon region Øst ved regionleder på e-post: Jan.Tore.Anthonisen@normisjon.no, eller Normisjon region Øst, Staffeldtsgate 4, 0166 Oslo. 

Søknadsfrist 29. januar. Tiltredelse etter avtale. 

Normisjon, Region Øst er en av 13 regioner i Normisjon.  Normisjon er en evangelisk luthersk misjonsorganisasjon med arbeid i Norge og 10 land i Asia, Afrika og Latin-Amerika. Region Øst omfatter Oslo, Akershus og store deler av Hedmark og har ca 105 voksenforeninger og 105 Actalag (barne- og ungdomslag).  Regionen har 7,7 årsverk. Tre leirsteder er tilknyttet regionen. Regionskontoret er plassert i Staffeldtsgate i Oslo i samme komplekset som Storsalen, NLA Høgskolen og Normisjons hovedkontor.