Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Nasjonal lederkonferanse for Alpha 22-23.januar

Foto: Alpha Norge

Inge Morten Paulsen, daglig leder i Alpha Norge, håper at årets konferanse kan gi ny glød til de som allerede jobber med Alpha. Samtidig ønsker han at konferansen skal skape pågangsmot  og iver til menigheter som enda ikke har prøvd å arrangere Alpha. ”Vårt største og første kall er å lede mennesker til Gud”, har en pastor tidligere uttalt. Og det er her Alpha kommer inn som et genialt verktøy, følger Paulsen opp. Alpha som konsept er ganske enkelt, og begynner med at man inviterer folk inn. 

Kurskveldene, som er hjørnesteinen i Alpha sitt arbeid, er en kombinasjon av undervisning og smågruppesamtale. I smågruppene diskuterer man temaer som ”hvem er Jesus?”, ”hvordan og hvorfor be?". I tillegg er god mat nesten like viktig som undervisning, når Alpha arrangeres. Der er lederkonferanse er intet unntak, og har fått med seg to egne kokker! 

Alpha finnes nå i over 169 land, og ble arrangert i Norge for første gang i 1994. IMI kirken i Stavanger opprettet da også et eget Alpha-kontor. Det første i sitt slag utenfor Storbritannia, hvor Alpha kommer fra. Siden den gang har over 160 000 deltatt på et av de mange Alpha-kursene rundt omkring i Norge.

Alpha Norge eies av Normisjon Rogaland. I tillegg til de vanlige Alpha kursene, arrangerer Alpha Norge samlivskurs og Alpha for ungdom.