Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Figgjo Yngres – et møtepunkt for barna

Foto:

Mange ledere har vært med for en kortere eller lengre periode. Nå er vi to voksne (Ingunn Kyllingstad og Solveig Overskott), og vi har i tillegg hjelp av to kjekke jenter (Tatjana og Sofie) som tidligere har gått på Yngres.

Jeg synes det er viktig at ungene blir kjent med Jesus. Det er dette som gir drivkraft. Samtidig ønsker vi å lage et godt og trygt miljø, som kan gi dem venner og tilhørighet.

Det er ikke mye barna har hørt fra Bibelen, og enda mindre nå enn før. Samtidig er ungene mer åpne for å snakke om Gud, Jesus og bønn. Utfordringen framover, er å formidle budskapet om Jesus, slik at det treffer ungene.

Så to historier der barn fikk bønnesvar:

For flere år siden hadde vi en utflukt til en fjelltopp. Da vi var på vei hjem, kom mørket raskere enn vi hadde tenkt. Framme på oppsamlingsplassen savnet vi ei jente! Det ble «full alarm», og flere foreldre var med og gikk manngard med lykter for å finne jenta. Etter en stund, og helt på toppen, satt jenta helt rolig og ventet. «Jeg var ikke redd, jeg bare gikk til toppen og ba til Jesus at dere måtte finne meg. Og det gjorde dere jo!»

En gutt hadde vært i «syden», og mente helt klart han hadde et bønnesvar. Han var så lei av restaurantmaten.  «Da satte jeg meg ned og ba til Gud om at jeg snart måtte få skikkelig mat. Og vet du hva? Da vi kom hjem, fikk jeg lapskaus! Det er det beste jeg vet.»