Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Formidler håp og forsoning i Midtøsten via satellitt-TV

Foto: SAT-7

I 2014 hadde kanalene til sammen 15 millioner seere, og Saudi-Arabia, Irak og Iran er de landene som har størst antall seere. Barnekanalen er den som har de høyeste seertallene, og hvert fjerde barn i Saudi-Arabia ser på SAT-7 KIDS, i følge SAT-7 sin årsrapport.

- SAT-7 formidler håp til mange og lever opp til sitt motto: Å gjøre Guds kjærlighet synlig, forteller Knut Arne Norum, Normisjons kontaktperson til SAT-7.

I fjor intervjuet en av SAT-7 sine reportere en av de faste seerne av SAT-7 Kids; 10 år gamle Myriam fra Irak. Hun og familien opplevde å måtte flykte fra ISIS, som har tatt over hjemmet deres. Et år senere dro reportene tilbake for å treffe Myriam igjen, og dele hennes historie med de andre seerne. I intervjuet vitner Myriam om Jesus for seerne, og forteller at hun har tilgitt de som har gjort urett mot henne og familien.

Se videon her: 

- Den unge jenten rørte mange, med sitt sterke vitnesbyrd om tilgivelse og forsoning. SAT-7 har høy troverdighet, da den er drevet fra regionen selv. I tillegg er det med då gi de kristne en stemme, samt være en støtte for kristne som føler seg isolert og underkuet, sier Mette Swatrz, Kommunikasjonsansvarlig for SAT-7.

Her møter reporteren Myriam for andre gang: 

For å lære mer om SAT-7 sitt arbeid, og se klipp fra tidligere programmer, besøk
http://www.sat7.org