Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Dig Deeper ute med nytt undervisningsmateriell

Årets undervisningsmateriell- tilgjengelig på DVD, minnepenn og via nedlasting.
Foto: Kristin Jellestad

- Det er fort gjort at man tenker at Bibelen kun handler om små barn eller om oss voksne. På fjorårets DVD fant vi Bibel-tekster som viser at Bibelen også handler om de som er midt i mellom,  forteller Christian Otte Ruge, Tweenskonsulent i Acta. Årets DVD er mente å følge opp denne tråden, og si noe om hva dette har å si for oss i dag. 

Hvorfor er det viktig å ha et eget opplegg for tweens?
- Tweens regnes ofte som gruppen 9-14-åringer. Det vi ofte ser med denne aldersgruppen i menighetssammenheng, er at de kan kjenne seg for gamle for noe av barneopplegget, samtidig som de er for unge til å være med på det som er for tenåringene. Denne gruppen havner sånn sett i en mellomposisjon, forklarer Ruge.  

 Nytt på DVDen i fjor var at den også inneholdt fem episoder for flergenerasjonsgrupper, noe Dig Deeper også har med i år.
 - Temaer knyttet til tro er ikke nødvendigvis bare relevant når man er i alderen 9-14 år, og alt på DVD-en vil i utgangspunktet passe for flere enn bare denne gruppen. Vi tror ellers at det er sunt for troen at generasjonene kommer sammen. Dette var noe av bakgrunnen for at vi startet med flergenerasjons-undervisningen. Vi håper at flere vil oppdage og få glede av også dette opplegget i år, avslutter Ruge.

Smaksprøve på den nye DVD-en: 

Undervisningsmateriellet selges om et abonnement, og er tilgjengelig både på DVD, minnepenn og til nedlasting. For å starte et abonnemnet, besøk : http://butikk.acta.as/trosopplering »