Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Grensesprengende møtepunkt

Hvorfor ikke ta samtalen på en kafé?
Foto:

I Acta – barn og unge i Normisjon har vi en visjon som sier «grensesprengende fellesskap der barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus». Nye generasjoner trenger å møtes på nye måter. Innholdet, evangeliet, er akkurat det samme, men kulturen er i stadig endring. Hvordan kan vi formidle og være de gode nyhetene inn i deres hverdag?

Vi trenger grensesprengende fellesskap som kan bety noe for barn og unge, og som er med og påvirker dem i retning av Jesus. Så tror du kanskje «grensesprengende» handler om å gjøre kulere og tøffere aktiviteter eller prøve å konkurrere med underholdningsindustrien. Slapp av! Det er ikke nødvendig.

Den nye generasjonen etterspør noen som kan lytte til dem. De har mye på hjertet. Både spørsmål, tanker og følelser. Utfordringen er at mange av dem ikke har noen å dele dem med. Derfor kan «grensesprengende» være en voksen som setter seg ned med 4-5 ungdommer og snakker om tro og liv i ei stue, på kafé eller mens de går en tur. Det kan også være et møtepunkt i det lokale fellesskapet på bedehuset eller i kirken. Et møtepunkt der relasjonen til lederen er viktigere enn alle de ”kule” aktivitetene. Der de kan bli møtt der de er og som de er.

 Lyst å være med på noe grensesprengende? Lytt til neste generasjon og vær til stede for dem. Vi kaller det medvandring!