Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children

Storkonsert i Grieghallen
Foto: Morten Sæle

I løpet av det siste året har det blitt en dobling i antall kor, og vi har fått mange nye medlemmer i Soul Children-familien. Det er utrolig GØY!

Soul Children konsulenten Barbro Wiig Sulebakk som begynte i en nyopprettet stilling i august 2014, har lagt stor vekt på å jobbe tett opp mot hvert enkelt kor. Hun har brukt mye tid på å besøke korene og arrangere felles arrangement som Soul Children-leir, STORKONSERT og sommerkonsert.

–Det er utrolig viktig at korene får kjenne at de er en del av noe større,- en familie som støtter hverandre, heier på hverandre og minner hverandre på hvor viktig dette arbeidet er. En kveld hvert semester samles ledere for de ulike korene for å snakke om akkurat dette. Det tror jeg har stor betydning for arbeidet, sier Barbro. 

–Her blir vi kjent med mennesker som brenner for det samme og nye vennskap og nettverk dannes. På disse lederkveldene snakker vi også sammen om gleder og utfordringer i arbeidet, får praktiske tips og ideer, lærer nye sanger og bevegelser og planlegger spennende aktiviteter og felles arrangement for korene våre.

Det er nå 11 Soul Children kor i vår region, og flere er på vei. Korene holder til i Lindås, Frekhaug, Tysnes, Fusa, Bømlo, Arna (2), Bergen sentrum, Løvstakksiden og Askøy (2).