Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Lang og tro tjeneste i Midtøsten

Barn som ser på SAT-7 Kids
Foto: SAT-7

I anledning jubileet har Therence Ascott, som startet SAT-7 for 20 år siden, delt et av sine sterkeste minner i løpet av SAT-7 sin levetid.
- Noen ganger kan donasjonene våre komme fra uventede hold, og når det skjer, oppstår ofte et veldig spesielt øyeblikk, forteller Ascott.

Han forteller videre om en gang SAT-7 mottok en sjekk i posten på 800 dollar. Sjekken var sendt av en jordansk pastor som akkurat hadde returnert fra Nord-Irak. Det viste seg at selve pengene kom fra en far med to små barn, i et av områdene pastoren akkurat hadde besøkt. Barna hans var faste seere av SAT-7 Kids.
- Denne kanalen må fortsette. Det er det beste som har skjedd for mine barn. Vi kan ikke leve uten den. Jeg ønsker å oppmuntre de til å fortsette arbeidet, hadde tobarnsfaren forklart ovenfor den jordanske pastoren Familien levde i en krigssone, hvor de økonomiske forholdene var  meget utfordrende.
- Han hadde lite å leve av, men insisterte på at pastoren skulle ta med gaven og gi til SAT-7. Slike historier inspirerer oss til å fortsette, avslutter Ascott.  

Normisjon støtter sendingene på Sat-7 som er rettet inn mot folket i Iran som snakker Parsi. Her er det mange nye kristne som ikke har noe annet sted å få undervisning fra.