Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Ferskvare

Det nye misjonsmagasinet Ferskvare kommer ut fire ganger i året.
Foto: Normisjon

- Vi er svært stolte av vårt internasjonale arbeid. Etableringen av magasinet er et ledd i å styrke Normisjons evne til å kommunisere de gode historiene fra arbeidet hjemme og ute, sier generalsekretær, Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Bladet vil finne veien til våre giveres postkasse fire ganger i året og vi håper at innholdet skal være til inspirasjon og glede for våre givere.

Bladet erstatter de mindre publikasjonene SMM-nyttFaddernytt og Misjonsnytt. Etableringen av magasinet er et ledd i å styrke Normisjons evne til å kommunisere de gode historiene fra arbeidet hjemme og ute. 

Normisjons flaggskip og Norges største kristne månedsmagasin, Agenda 3:16, fortsetter på samme måte som før. 

DETTE ER FERSKVARE:

  • Gratismagasin som går til alle som har gitt en gave til Normisjons internasjonale arbeidet i løpet av det siste året (ca. 12.000 personer). Blant disse er faddere, fastgivere og SMM-menigheter som tidligere mottok henholdsvis Faddernytt, Misjonsnytt og SMM-nytt.
  • 4 utgaver årlig
  • I hvert magasin «rapporteres» det på halvparten av prosjektene i prosjektkatalogen, noe som betyr at det vil være minimum to rapporter per prosjekt i året.
  • For øvrig inneholder magasinet misjonærblogger, temasak/hovedsak, tips til å skape giverengasjement, bønneemner, barnesider, glimt fra Norge, tett på og et nærmere blikk på et av Normisjons samarbeidsland.
  • Kommer i posten i løpet av uka.

Og allerede nå kan du lese bladet her!