Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children inspirerer

Ragnhild formidlet med varme og entusiasme.
Foto: Kørner Høie

Mye har skjedd siden mars 2001 da hun fikk en visjon om å starte et kor som kunne fenge tweens, og spesielt unge gutter, før de gikk inn i tenåringstida. Mange har opplevd at barn forsvinner fra de kristne sammenhengene når de når ungdomsskolealder. Dette ønsket Ragnhild å finne en løsning på. Med hjelp av musikk som de kan kjenne seg igjen i, et miljø hvor alle skal bli sett og med et tydelig Jesus-fokus. 

Nå har det gått femten år siden oppstarten, og et kor har blitt til en hel bevegelse i Norge, Sverige og mange andre land utenfor Skandinavias grenser. Bare i Rogaland har vi mer enn femten kor.  Soul Children inviterer hvert år til en festival i hovedstaden. I fjor sprengte man nye grenser, og måtte ta til Spektrum for å romme over 2000 deltakere. Konserthuset er rett og slett for lite til å romme alle.

Ragnhild fortalte videre at en av verdiene i bevegelsen er å prege samfunnet. Dette gjør Oslo Soul Children i aller høyeste grad. Nylig var de med på åpningsseremonien for VM i skiskyting med sangen Miracles. De blir ofte spurt om å synge sammen med norske artister. Midt i alt dette ønsker de å bevare sin identitet og sin tro, og de får lov til å prege samfunnet med sangglede og begeistring for Jesus.

Publikum satte pris på Ragnhild sin ekthet og ærlighet denne kvelden, (som er enda en av verdiene til Soul Children.) Normisjon har all grunn til å kjenne stolthet over Soul Children og deres ledere. Om lag 70 lokale ledere fra distriktet fikk oppleve denne kvelden i Grinde.