Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Over 2300 nye kristne i Kambodsja

Kambodsjanere som akkurat har kommet til tro, under et av møtene.
Foto: IMI-kirken

Normisjon sitt mål for det kirkebyggende arbeidet i Kambodsja er å se mennesker komme til tro, og hjelpe menighetene til å lede sin egen vekst og utvikling videre. De siste årene har dette arbeidet vært i en kraftig vekst , og i fjor ledet folk fra IMI-kirken sammen med lokale kristne, over 13 000 nye til tro. På årets tur har det vært med deltagere fra flere norske byer, og de forteller at de knapt kan tro det de har fått se og oppleve. Ikke bare har de fått oppleve at mennesker har kommet til tro, men også sett mennesker bli helbredet og satt fri. 


Mennesker som har kommet frem for å vise at de vil bli kristne. Flere kommer til i bakgrunnen. Foto: IMI-kirken.


For noen av tilhørerne kan det være første gang de hører budskapet om Jesus. Foto: IMI-kirken

Etter fire dager med Godhet & Evangeliserings-aksjon, har 2340 mennesker sagt at de ønsket å bli kristne, og gi livet sitt til Jesus.

Det innebærer et betydelig oppfølgingsarbeid, når så mange kommer til tro på kort tid. Aksjonsgruppen forteller at dette er noe de er svært bevisst på i forkant. Lenge før selve aksjonen har 10 lokale evangelister på hvert sted, forberede seg på hvordan de skal legge opp oppfølgingen i etterkant. Det er også disse som leder oppfølgingen.
Målet er at alle som har sagt at de ønsker å bli kristne,  skal bli satt i kontakt med en huskirke i nærheten av der de bor, så snart som mulig etter aksjonen. I enkelte områder har man sett at 60% av de nyfrelste har blitt med i en huskirke i etterkant.


Det er mer enn bare evangelisering som står på agendaen for aksjonen, som undervisning og leking. Foto: IMI-kirken.

- Vårt primære mål er ikke frelse, men å gjøre disipler. Da er det å komme til tro et avgjørende steg på den veien. Jo bredere bilde av Jesu frelsesverk vi forkynner, jo bedre fundament bygger disippellivet på. Derfor er en tydelig frelsesforkynnelse viktig for oss på disse aksjonene, forteller Terje Høyland, Internasjonal leder i IMI-kirken. 

Hver aksjonsdag har en egen video-dagbok. For å lese flere av inntrykkene teamet sitter igjen med etter turen, besøk www.voyagetolife.com

Neste aksjonstur til Kambodsja blir i uke 9 2017, og påmeldingen åpner 1.pinsedag.