Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Graven er tom. Jesus lever nå.

Foto: Normisjon

"Da dro Peter og den andre disippelen ut og kom til graven. De løp sammen, men den andre disippelen løp fortere enn Peter og kom først. Han bøyde seg fram og så linklærne ligge der, men gikk ikke inn i graven. Simon Peter kom nå etter, og han gikk inn. Han så linklærne som lå der, og tørkleet som Jesus hadde hatt over hodet. Det lå ikke sammen med linklærne, men sammenrullet på et sted for seg selv. Da gikk den andre disippelen også inn, han som var kommet først til graven. Han så og trodde. Fram til da hadde de ikke forstått det Skriften sier, at han måtte stå opp fra de døde. Disiplene gikk så hjem." (Johannes 20, 3-10) 

Påskebudskapet er fremdeles like aktuelt. Budskapet om Jesus som døde på korset og stod opp igjen for at du skal få ha fellesskap med Han. "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." (Johannes 3,16)

– Det er påske. Jesus er ikke i graven. Jesus lever - og ønsker at alle skal leve sammen med han!! God påske, hilser generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland til alle.

Her har vi samlet noen sanger til påske-inspirasjon: