Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Løp for mange

Acta-styret har lagt seg i hardtrening til løpet
Foto: Gunn Marit Selle

«Løp for mange» er med og støtter arbeidet blant jenter i Bangladesh for å gi dem like muligheter til blant annet utdannelse som gutter. Se mer info om prosjektet her http://www.normisjon.no/post/65208/gi-jenter-storre-verdi!

I Telemark er ønske at alle som har lyst til å dra på leir, får mulighet til det uavhengig av økonomisk situasjon. «Løp for mange» ønsker å bidra til at leirprisene holdes nede.

Hver runde i selve løpet er på ca 450 meter og det skal løpes i 30 minutter. Hver deltager skaffer seg sponsorer som betaler et beløp pr runde deltageren fullfører. Det er også mulig å sponse med et fast beløp for noens deltagelse. Det heter løp, men det er fullt mulig å gå, hoppe, danse krabbe m.m. rundt løypa. Det er egen klasse for barn opp til 12 år. De løper samme runden, men har egne premieringer.

Porsgrunn kommune stenger deler av Storgata for biltrafikk mens løpet pågår. Det blir registrering fra kl 11.30, program fra scenen kl 12 og løpsstart kl 12.30. Premieringer skjer rett etter at løpet er avsluttet og dommere har tatt sine avgjørelser m.h.t. morsomste innslag, beste kostyme, rødest ansikt, beste lag, mest innsamlet m.m. Før, under og etter løpet blir det salg av bl.a. sukkerspinn og vafler.   

For de minste vil det bli «Hopp for mange» i vårt hoppeslott.

Alle er velkommen til å delta, sponse og ellers stille opp langs ruta for å heie. 30. april setter Acta Telemark preg på Porsgrunn sentrum!

Meld deg på her: https://docs.google.com/forms/d/1kmuKejrLid7sfr6GL89nFiRB1AcRz3Cb9ucsR7YqDhg/viewform?edit_requested=true

Les løpets brosjyre her

Samme kveld, 30. april kl 18, blir det konsert og basar på Hauges i Skien. Det er Hauges Soul Children og «ThisSideUp» som synger og spiller på konserten. Mange flotte gevinster skal loddes ut på basaren etter konserten.  Her er det plass til mange! Inntektene fra dette går til de samme prosjektene som «Løp for mange».