Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Freddy overlevde men mistet hjemmet

Freddy ble heldigvis igjen til tante i Guayaquil på lørdag. Hjembyen hans Portoviejo er hardt rammet av jordskjelvet.
Foto: Odd Magnus Venås

Tanten Sonia med familie er aktive i menigheten Noas Ark i Guayaquil. Freddy var på ferie hos tanten frem til skolestart. På lørdag var det meningen at Freddy skulle tilbake til Portoviejo, men Sonia var ikke fortrolig med a sende nevøen på bussen alene. Det viste seg å være en riktig avgjørelse. For det var denne lørdagen det kraftigste skjelvet på flere tiår rammet området han kommer fra.

En mann bærer barnet sitt ved siden av en sammenrast bygning etter jordskjelvet på 7,8 i styrke som rammet byen Portoviejo, Ecuador lørdag 16 april.  
Foto: Carlos Sacoto / AP / NTB scanpix  

Heldigvis har vi etter hvert fått kontakt med hans mor og 5 søsken. Bambushuset de bodde i har falt sammen og foreløpig har de overnattet i en park. De lever i uvisshet og har ingen andre steder å bo. Igjen sitter Freddy her i Guayaquil, usikker på hva fremtiden bringer i en by som er totalt ødelagt av jordskjelvet, og en familie som er nå bostedsløse i hjembyen. 

I menigheten her gjør vi nå alt vi kan for å bidra i hjelpearbeidet og menighetslokalene brukes nå som sorteringssenter for nødhjelp. Foto: Odd Magnus Venås

Vær med i bønn for Freddy og hans familie, og selvsagt alle de som har opplevd de grusomme dagene etter jordskjelvet i Ecuador.

- Odd Magnus Venås, utsending for Normisjon i Guayaquil. 

Måter å bidra økonomisk på:

1. Benytt kontonummer 1503 02 13537 og merk beløpet med "Jordskjelv i Ecuador" eller prosjektnummer 12277265.

2. Send SMS med kodeord ECUADOR til 2160 (200 kroner)

3. Vipps ønsket beløp til Normisjon og merk beløpet med "Jordskjelv i Ecuador" eller prosjektnummer 12277265. Skriv gjerne også ditt navn og adresse på Vipps for mulighet for skattefradrag.

4. Gi med kort her