Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Si-Reiser kjøper Sabra Fokusreiser

Foto: Arkiv

Sammenslåingen skjer etter initiativ fra Sabra Fokusreiser. Sistnevnte er i dag en avdeling i Escape Travel AS. Si-Reiser og Sabra Fokusreiser har de siste årene samarbeidet om charteroperasjoner til Israel og har i den forbindelse lært hverandre å kjenne.

– Det har utviklet seg et godt samarbeid mellom våre selskaper, og dette har gitt grunnlag for å slå sammen Si-Reiser og Sabra Fokusreiser. Det er viktig for oss å ta vare på og videreutvikle tilbudet av reiser i kristen regi generelt, og til Israel spesielt, sier styreleder i Si-Reiser AS, Ole Fritjof Godtfredsen, og Trond Olav Paulsrud, administrerende direktør i Escape Travel AS.

– Si-Reisers eiere mener oppkjøpet av Sabra Fokusreiser er viktig for å styrke selskapets evne til å møte de reisendes ønsker og behov i tiden som kommer, forteller Godtfredsen.

Foto: Kjell Inge Søreide 

Aud Kindervåg Halsne vil lede det sammenslåtte selskapet. – Alle våre gjester skal føle seg trygge på at de blir godt ivaretatt i tiden som kommer. Vi gleder oss til å videreutvikle spekteret av trygge, gode og innholdsrike reiser sammen med ansatte og reiseledere fra begge miljøer, sier Halsne.

De to selskapene har historisk hatt noe ulikt nedslagsfelt, både geografisk og i det kristne landskapet.

– Når vi nå samler krefter og kompetanse, er vi rustet for å tilby kvalitetsturer til hele bredden av kristen-Norge, og det gleder vi oss virkelig til, avslutter Halsne.

Si-Reiser overtar fire ansatte i Sabra Fokusreiser og finansierer overtakelsen gjennom egen virksomhet.

For mer informasjon, kontakt:
Aud Kindervåg Halsne
Daglig leder Si-Reiser Telefon: 400 44 780

Ole Fritjof Godtfredsen
Styreleder Si-Reiser Telefon: 909 28 911
Trond Olav Paulsrud

Adm. dir. Escape Travel AS Telefon: 400 38 999

Om Si-Reiser AS:
Si-Reiser ble etablert i 1979 og gjennomfører 150-200 gruppereiser hvert år. Normisjon, Indremisjonsforbundet og Det Norske Misjonsselskap med samarbeidende selskap Manova Invest AS eier til sammen ca. 60 prosent. Sunnmøre Indremisjon eier nær 40 prosent, og Indremisjonssamskipnaden og Nordmøre og Romsdal Indremisjon eier de resterende aksjene.

Om Sabra Fokusreiser:
Sabra Fokusreiser har mer enn 35 års erfaring med gruppereiser i kristen regi, og er en avdeling i Escape Travel AS, som eies av Per G. Braathens investeringsselskap Braganza. Braganza eier også reisebyråkjeden Ticket, Dyreparken i Kristiansand og det svenske flyselskapet BRA.