Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Leir til jeg dør

Stine, Eline, Marie og Nora ønsker å bety en forskjell.
Foto:

Over 70 deltakere var med på lederkurset for å begynne ”karrieren” som leirleder. Flott ungdom som ønsker å bety en forskjell for andre barn og unge.

Stine, Marie, Eline og Nora var fire av deltakerne. Alle var på leir da de var små og har alltid sett frem til den dagen da selv kunne være ledere. Nå gleder de seg til å være ledere og få muligheten til å lære flere unger om Jesus.

Det er to ting som går igjen i samtalen med de fire jentene. Den ene er hvor kjekt det er å være med ungene og bli kjent med dem. Det andre er det gode fellesskapet som lederne har. De ønsker å være med i denne ledergjengen som de så slik opp til da selv var deltakere. Eline sier at lederne så alltid så glade ut og at det virket som om de hadde det så kjekt. På spørsmålet om de skal være med som ledere fremover er de ikke i tvil. Ja! sier de alle sammen. ”Jeg skal være med på leir til jeg dør”, sier ei av dem.

Ei av dem nevner også en annen faktor som har vært viktig. ”Far har alltid engasjert seg mye i barne- og ungdomsarbeidet. Det har jeg også lyst til.” Det forteller meg noe om hvor viktig det er at vi som foreldre viser ungene våre at vi engasjerer oss. Det smitter og er også en måte å gi Jesus videre til neste generasjon.