Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Norkirke på Torget i Molde

Velkommen til Norkirke
Foto: Mattis Bårnes

To samlinger før sommeren
Normisjon region Møre setter denne våren opp nye samlinger på torget i Molde. Etter at regionkontoret har havnet på torget ses det som en unik mulighet til å ha egne samlinger for å ha fellesskap rundt visjonen vår «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag».

Samlingene blir søndager klokka 17 og vil inneholde preken, nattverd, bønn, sang og vitnesbyrd. Den første samlingen blir 22. mai. Da blir det regionleder Torgeir Frøvik Frøsøye som taler. 19. juni blir daglig leder i Acta, Kristian Sveinall Øgaard, med som taler. 

Hvorfor Norkirke?
Regionleder Torgeir står bak initiativet om Norkirke på Torget i Molde og håper dette kan bli en god type samlinger, som også kan videreføres til andre steder i regionen.

- Jeg håper dette kan være et bra bidrag for de som kjenner på tilhørighet til organisasjonen vår. Vi ønsker å ha en enkel samling med liturgi, preken, nattverd og fellesskap. Vi har en fantastisk menighet i Molde-fellesskapet i byen vår, der jeg selv er med som medlem, men vi tror at flere typer samlingspunkter er bra for å møte flest mulig. Vi har også lagt samlingene på tidspunkter der det ikke kræsjer med hverken Molde-fellesskapet eller den vanlige kirketiden.

- Er dette et slags motsvar til beslutningene som ble tatt under kirkemøtet?
- Nei, ikke først og fremst. De som har lest min siste lederartikkel i regionbladet ser hva jeg mener om beslutningene som ble tatt under kirkemøtet, men disse samlingene er et enkelt konsept som vi håper kan spre seg til andre deler av regionen vår. Det handler først og fremst om treffpunkter, fellesskap og misjon. Dette er ikke en protestsamling! Kanskje finnes det flere i regionen vår som ønsker andre typer samlinger og vi ønsker å gå forran med disse to samlingene i Molde. Om noen er interesserte er det bare å ta kontakt. Vi har godt gjennomtenkte planer for dette og bidrar gjerne inn for å skape nye møteplasser.  Gud kaller oss til fellesskap med seg og med hverandre, og dette er en ny mulighet for å samles. 

Vi håper og tror dette blir noen spennende samlinger. Du er hjertelig velkommen.