Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Fullt hus på basar

S-klubbens basar
Foto: Martin Olsen

S-klubben og Okhaldunga-jentene, som til vanlig samles hjemme hos Jorunn Dørdal på Sandsli, hadde 16. april sin årlige basar i bedehuset Karmel i Blomsterdalen. Her strømmet det til med familie, venner og andre basarlystne.

Jorunn Dørdals misjonsengasjement gir hun videre til barna på S-klubben. På basaren var de kledd opp i flotte klær fra Nepal, India og Bangladesh. Dette er land og folk de har fått bli kjent med gjennom S-klubben og Normisjons arbeid der.

S-klubbens basar står ikke tilbake for noe. Her trår de til med tre runder med åresalg, bongsalg for et eksklusivt lotteri med ekstra fine gevinster, i tillegg til loddbøkene som jentene selv har gjort en stor innsats for å selge. Når det i tillegg serveres søte bakevarer og hjemmelaget saft, blir det lett å holde humøter oppe selv om man ikke vinner. Det viktigste er uansett, som alle vet, å støtte misjonsarbeidet S-klubben samler inn til. Vi får se bilder fra det jordskjelvrammede Nepal, og får høre at sykehuset i Okhaldunga gir livsviktig hjelp til menneskene i distriktet.  

Hver krone til misjonsarbeidet er like viktig. Ekstra gøy er det når det blir ny rekord for basaren. Hele 87.000kr fikk S-klubben og Okhaldunga-jentene inn til sykehuset i Okhaldunga og skolegang for barn i Bangladesh.

Takk for strålende innsats og gratulerer med et kjempeflott resultat!