Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Foreldrekurs med varme

Bergen Soul Children sang på gudstjenesten i Norkirken Bergen 1. mai
Foto:

Tønnessen er pedagog og medvandrer. Hun coacher fagpersonell og holder kurs for aktuelle grupper. Hennes rykende ferske bok «Å velge det varme blikket»  er en bok for foreldre, samtidig er den relevant for enhver relasjon. 

Lørdag 30. april inviterte Norkirken Bergen til foreldrekurs med Liv Berit, og bokens tema stod på dagsorden. Her fikk deltagerne innspill til hvordan man kan forholde seg til barna i ulike situasjoner uten å gi slipp på sin myndighet og samtidig beholde vennligheten. Tønnessens levende formidling og skildringer av episoder hun selv har erfart, bidro til økt læring. En av sitatene fra kurset er: «Det finnes ikke vanskelige barn, bare barn som har det vanskelig». Dette er et perspektiv som gjør at vi lettere kan møte barnet på en god måte.

Søndag 1. mai talte Tønnessen om at vi har en god Gud, i Norkirken Bergens gudstjeneste. Her deltok også Bergen Soul Children med herlig sang og spenstig koreografi. Til stor glede for forsamlingen. 

Liv Berits tale kan du høre på Norkirken Bergens nettside eller på podcast. Se nederst til høyre på menighetens nettside www.norkirken.no
Tusen takk til Liv Berit Heimstad Tønnessen for flott og relevant undervisning denne helgen!