Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

LOVED

Foto: Acta, barn og unge i Normisjon

LOVED er både et konkret trosopplæringsverktøy og en visjon for hele Actas ungdomsarbeid. Loved-visjonen handler om at vi ønsker «å gi ungdom troen på at de er elsket av Gud.»

Guds kjærlighet er ikke for noen enkelte, den gjelder ikke noen utvalgte eller noen få. Guds kjærlighet er for alle mennesker og kan være vanskelig å forstå. Å tørre å tro seg elsket av Gud kan være vanskelig, men også noe av det viktigste å tørre å tro på. Bibelen forteller oss at Gud har skapt oss – ulike og unike i Hans bilde.

I Acta ønsker vi at ungdom skal oppleve å være elsket av Gud. I Actas nettbutikk får du kjøpt Loved i praksis, Loved undring og Loved andaktsbok. Disse bøkene peker på hver sin måte i samme retning. Kjærlighet er mer enn følelser, kjærlighet er konkret praksis – handling.

  • Loved i praksiser en bok som fokuserer på medarbeidertrening. Boken fokuserer på å gi unge medarbeidere en grunnmur i identiteten som medarbeider/leder, kristen og menneske, som først og fremst handler om at de er elsket. Boken har ferdig skisserte samlinger med forskjellige temaer og oppgaver. 
  • Loved Undring er en bruksbok for ungdom som kan anvendes på egenhånd eller i grupper. Med forskjellige temaer og utfordringer ønsker Loved undring å gi plass til små og store ting om Gud. Et sted hvor man kan tenke selv og involveres. Kort og godt: et sted for undring.
  • Loved andaktsbok er kort og godt 31 andakter om Guds kjærlighet. Passer perfekt som en daglig rytme.

I tillegg til bøkene våre har vi t-skjorter, smykker, gensere, skrivebøker og andre produkter med LOVED-logoen synlig. Gjennom det enkle, men store ordet ønsker vi å peke på en Gud som elsker. At Gud elsker gjør oss mennesker elsket. Loved.

Loved by God.