Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Tre adventsleirer i region Agder

Fra en tidligere adventsleir - nye muligheter i år også til å være med.
Foto: Acta Agder

Adventsleir 1 Eikely, 4.–7. klasse, 2.–4. desember
Adventsleiren på Eikely blir full av julestemning og forventingsglede fra begynnelse til slutt. Det blir juleverksted, pepperkakespising, julemusikk, underholdning. Temaet for leiren er «Hva er hellig?». Her blir du bedre kjent med Jesus og kjent med mange andre barn som er omtrent like gamle som deg selv. Hovedledere blir Ole Jakob Pedersen og Asbjørn Smeland.

Adventsleir 2 Eikely, 1.–4.klasse, 25.–27.november
Adventsleiren på Eikely blir full av julestemning og forventingsglede fra begynnelse til slutt. Det blir juleverksted, pepperkakespising, julemusikk, underholdning. Temaet for leiren er «Hva er hellig?». Her blir du bedre kjent med Jesus og kjent med mange andre barn som er omtrent like gamle som deg selv. Hovedledere blir Ole Jacob Pedersen og Kristine Kjetså-Norum.

Adventsleir 3 Skogtun, 3.–7.klasse, 2.–4. desember
Adventsleiren på Skogtun blir full av julestemning og forventingsglede fra begynnelse til slutt. Det blir juleverksted, pepperkakespising, julemusikk, underholdning. Her blir du bedre kjent med Jesus og kjent med andre barn som er omtrent like gamle som deg selv. Tema er «Hva er hellig?» Hovedledere er Kristine Kjetså-Norum og Eline Hæåk.

Påmelding til leirene:

http://checkin.no/ eller ring regionkontoret, tlf.  37 25 68 04, evt. send e-post region.agder@normisjon.no