Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Årsmøte på Stemnestaden

Stemnestaden er alltid klar til å ta imot folk.
Foto:

 Vi satser mye på at du i løpet av denne dagen skal bli inspirert. At du etter denne dagen vil kjenne på en glede og en stolthet på at du er med i en bevegelse som har en visjon som heter: «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag.»

Vi starter dagen med en samling der lokale Soul-Children kor vil gi deg en opplevelse. Så vil vi få frem noen historier som viser noe av det flotte som skjer i vår bevegelse. Vi vil også legge til rette for at Gud kan få åpenbare seg for deg.

I år skal vi ha årsmøte for både Acta Rogaland og Normisjon Rogaland. Årsmøte skal godkjenne årsmelding og regnskap for 2016 og det skal velges kandidater til ulike verv. Blant annet representanter til actastyret og regionstyret. Og vi håper på at vi skal få god tid på årsmøte til å diskutere viktige val i årene som kommer. Tenk gjerne på hva du mener er viktig for oss fremover, og bær det frem på årsmøte under debatten der.

Om kvelden er det fest og vi har som overskrift at Normisjon er 150 år i 2017. Landsstyret sin utsending til oss er landsstyrets leder Tormod Kleiven. Velkommen skal du være og ta gjerne med deg noen. Årsmeldingene vil bli sendt ut rundt 20. mars.

For påmelding, ta kontakt med regionkontoret på epost: region.rogaland@normisjon.no , tlf. 51 68 27 50 eller meld deg på i Checkin: https://www.checkin.no/event/14159/aarsmoete-2017-stemnestaden. Påmeldingsfrist: 19. april.

Årsmeldingen for 2016 kan du laste ned her: Årsmelding 2016.pdf (En god rettelse: I revisormeldingen skal det står overskudd på Stemnestaden, ikke underskudd.:-)