Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Festdag i Okhaldhunga

Foto: Kristin og Erik Bøhler

 Ved den offisielle åpningen av alle de nye sykehusbygningene i Okhaldhunga var den store hallen pyntet og satt i stand til festsal. Egentlig er denne hallen i beredskap for å ta imot bussulykker og andre store katastrofer, men på onsdag var det et sted for glad feiring. Det var mange gjester, både folk fra lokalsamfunnet og celebre gjester. Blant gjestene var to nepalske parlamentsmedlemmer, som i tillegg til å bistå selve åpningen overrakte Normisjons utsendinger Kristin og Erik Bøhler plaketter med takk for lang og tro tjeneste i Okhaldhunga.


Erik og Kristin Bøhler flankert av blant andre det nepalske parlamentsmedlemmet Hari Ram Khatiwada og Norges ambassadør til Nepal Kjell Tormod Pettersen. 

 
Generalsekretær i Normisjon, Anne Birgitta Langmoen Kvelland var til stede på åpningen,  og er begeistret over resultatene av den store bygge- og renoveringsvirksomheten som er gjort på sykehuset.
 – Det er veldig morsomt å se hvor fint det er blitt, sier Kvelland.  

Selve den høytidelige snorklippingen ble forestått av Norges ambassadør til Nepal, Kjell Tormod Pettersen, og to nepalske parlamentsmedlemmer, Hari Ram Khatiwada og Yagya Raj Sunuwar. Etter åpningsseremoniene fikk gjestene omvisning på sykehusområdet. 


Høytidelig åpning.