Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Soul Children feiret kongen og dronningen

Foto: Torunn Hvale/Normisjon

Klokken fem tusler vi mot slottsplassen og tror vi er tidlig ute men allerede er slottsplassen full av folk som vil feire kongeparet. En halvtime senere kommer Hans Majestet Konges Garde masjerende inn i tradisjonen tro, men like fullt imponerende, stramme linjer og imponerende rytmer, takt og tone. 

Og en halvtime senere blir det fullt trøkk på Slottsplassen når Oslo Soul Children kommer løpende inn og inntar scenen. 

Som vanlig er det energi og trøkk fra første sekund fra Oslo-koret. "We are the Soul Children" jomer utover slottsplassen og stoltheten strømmer opp i alle Normisjonsvenner som har funnet veien til Slottsplassen denne ettermiddagen. En halvtime med poplåter runger over slottsplassen og får flere av de fremmøtte til å rocke litt med armer og bein. 

Her kan du se et sammendrag av konserten: ​

 

​- Først og fremst vil jeg ønske kongeparet hjertelig til lykke med dagen! Vi er veldig takknemlige for den flotte jobben de gjør for landet vårt. Normisjon er også utrolig stolte av Oslo Soul Children sin deltagelse i bursdagsfeiringen. Det var kjempegøy! At slottet ønsker at koret skal ha en så sentral rolle i bursdagsfeiringen tyder på at det er flere enn oss som er stolte av alt Soul Children får til. Vi er så imponert over den jobben alle ansatte og frivillige gjør og er takknemlig for at Acta barn og unge i Normisjon har heiet frem denne bevegelsen i mange år. Hurra for Soul Children, sier en begeistret generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Her er noen flere bilder fra konserten: 

 

 

 

Alle foto: Torunn Hvale/Normisjon