Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Sea Side Soul: Korfest i Ålesund

Velkommen til Ålesund!
Foto: Morten Jacobsen

Generasjon frihet

Det blir storfint musikalsk besøk når Sea Side Soul korfestival i Ålesund åpner dørene til Sparebanken Møre Arena i pinsehelga. Koret skal lage et megakor med 400 barn og unge frå ulike kor fra hele Sør Norge. Søndag ettermiddag 1. pinsedag blir det et fyrverkeri av en konsert i Sparebanken Møre Arena som folk fra hele regionen kan få glede av. For deltakerne blir det helt sikkert en stor opplevelse å få synge i lag med kjente musikere og artister på en stor scene. Vi håper mange vil komme og se på. Dette blir moro for folk i alle aldre!

- Identitet er temaet, og vi håper våre deltakere skal få kjenne seg fri fra generasjon perfekt der de må bygge image og søke likes for å kjenne seg gode nok. Vårt mål er å se det enkelte barn, bygge en ny identitet i barna der de kan kjenne de til hører generasjon frihet. Om vi kan tenne lys i barna og de unge som synger, håper vi lyset vil skinne så sterkt at det berører alle som opplever vår forrykende Gospelkonsert 1. pinsedag i Sparebanken Møre Arena, sier festivalsjef og primus motor Vidar Åsebø.  

Husband – med erfaring fra norske og utenlandske artister

Soul Children-bevegelsen er kjent for høy kvalitet, noe hele det norske folk fikk se under feiringa av kongeparets 80 årsdag. Bevegelsens grunder, Ragnhild Hiis Ånestad, skal lede de 400 kordeltakerne i et megakor under festivalen. Koret fra Ålesund satser også friskt med helproffe musikere.

Musiker Ole Børud deltok som korist og bandmedlem for norske JOWST under Eurovisjon i Kiev midt i mai, fra Bergen kommer Team Sulebakk og Serlina som har deltatt i The Stream på TV2 og husbandet under hele festivalen er plukket blant landets beste musikere. Bassgitarist og moldenser Johnny Sjo fra D´sound, AHAs tidligere trommeslager, Karl Oluf Wennerberg, kapellmester Bernt Rune Stray, samt Frode Mangen på piano/tangenter. Videre vil den fengende verdenskjente gospelartisten Dee Jones fra USA få korene til å løfte taket av hallen under den åpne konserten søndag ettermiddag.

Aalesund Soul Children teller over 100 medlemmer og er et av de største kor for barn og ungdom i fylket. Koret har medlemmer fra Sula, Ålesund, Giske, Haram og Vestnes. Koret er en del av Soul Children bevegelsen, fra Acta, NORMISJON, som har over 170 kor i Norge, og flere kor i utlandet.

 Les mer om festivalen på Sea Side Soul sine nettsider eller på Facebook.

Her kan du også kjøpe billett til konserten som avslutter hele festivalen: KJØP BILLETT!