Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Motivasjon 2017

Foto: Gå Ut Senteret

Motivasjon er en konferanse som handler om hvordan misjon kan se ut og drives i vår tid, slik at evangeliet om Jesus Kristus går videre til nye generasjoner og folkeslag. Den arrangeres av Gå Ut Senteret og Salem menighet. I 2017 feirer Normisjon 150-årsjubileum. Under Motivasjon både feirer vi misjonshistorien og ser offensivt på fremtiden for misjon i bevegelse. Spennende foredrag, undervisning og mye godt sosialt samvær loves denne helgen. 

Fredag kveld blir det storstilt og spenstig jubileumsfeiring for Normisjon 150 år, ledet av styremedlem ved Gå Ut Senteret og NRK-journalist Kristian Hovstad. Han får gjester i sofaen, og sannsynligvis er det noen overraskelser på lur.

Lørdag blir det en rekke spennende seminarer, med foredragsholdere som Sigmund Evensen fra Wycliffe Norge, internasjonal leder i Normisjon Dag-Håkon Eriksen, Odd Magnus Venås fra Molde-felleskapet og mange flere. Konferansen avsluttes med gudstjeneste og grillfest søndag 20. august.  

Vi oppfordrer alle til å bli med og la seg motivere for misjon på Motivasjon 2017!

Påmeldingen er i gang, og det er rabattert pris ved påmelding innen 30. juni. Få mer informasjon og meld deg på på gus.no/motivasjon.