Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Garness vil til utlandet

Duoen i Garness har gitt ut en plate med trøkk og store lydbilder.
Foto:

Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Nordhordland, begge med tilknytning til Norkirken Nordhordland, har kommet med ny plate. Søstrene forteller at de har jobbet med platen i mange år.

– Da vi endelig bestemte datoene for innspillingen, fikk vi også det presset vi trengte for å fullføre låtene som ikke var ferdige. Vi er veldig opptatt av at tekstene skal
holde mål, og fikk dyktige folk, blant annet Solveig Leithaug og Marte Lavik, til å lese gjennom tekstene og gi tilbakemeldinger. Så hadde vi en uke i studio sammen med bandet, forteller de to.

Søsterne sier at de blir inspirert av mye forskjellig. Det kan være ting de opplever, å lese Bibelen eller gå-og løpeturer. På denne plata har Garness engelske tekster. Her har de også valgt større lydbilder og mer trøkk enn sin forrige plate, som var juleplaten.

– Vi får mange positive tilbakemeldinger fra fans i utlandet, blant annet Frankrike, Tyskland og Brasil. Vi håper på å få turnere mer i utlandet etter hvert. Denne gangen mener søstrene at låtene også er tydeligere og mer catchy enn de har vært før.

Listet på P1
Mountaintops er for tiden listet på NRK P1.

– Det er utrolig stas og viktig for oss som artister, sier Ingelin.

De to søstrene har promotert platen en periode, og nå venter konserter før de legger ut på juleturné.