Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Vi lanserer TV Normisjon

Skjermdump
Foto: tv.normisjon.no

"Vi ønsker blant annet å få bedre kontakt med de unge i Normisjon," sier redaktør for TV Normisjon Sunniva Vikan. "Video engasjerer på en helt annen måte enn andre medier så det var på høy tid at vi startet en tv-kanal."

TV Normisjon er ikke en tradisjonell tv-kanal, men på nettportalen tv.normisjon.no finnes et femtitalls filmer fra Normisjons internasjonale arbeid, fra skoler, menigheter og fellesskap, og ikke minst videoer fra Actas arbeid rundt om i landet. Vi har allerede mange filmer i arkivet, og folk som følger med vil se at det kommer nytt innhold hver eneste uke. Videoene skal være relativt korte, de fleste 3-5 minutter lange, men ifølge Vikan kan man formidle mye på noen få minutter.  "Video er et godt medium for å fortelle en historie og skape engasjement, og vi i Normisjon har mange historier å fortelle, som vi nå kan formidle på nye måter," sier hun

Det er først og fremst yngre mennesker som er i målgruppen for kanalen, men det skal være noe for enhver smak på TV Normisjon. Vi ønsker å jobbe fremtidsrettet og dynamisk. Dette er en måte å nå ut til andre enn de vi treffer med det skriftlige materiellet vi gir ut. 

Videoene kan sees både på mobil og datamaskin, og kan enkelt deles til sosiale medier, eller lastes ned for bruk for eksempel i møter eller på leir der man ikke har like god tilgang til internett.

"TV Normisjon kommer til å bli et svært godt verktøy for våre menigheter og forsamlinger, og håpet er selvfølgelig at det også skal være med og bygge engasjement," sier redaktør Vikan.

I tillegg til at det produseres videoer sentralt, skal det også lages film på skolene og andre steder som vil gi innsikt i arbeidet som gjøres og kan være med på å skape engasjement. 

Og dersom det sitter noen der ute som ønsker å være med og bidra til produksjonen? 
"Film i vei" oppfordrer Vikan. "Vi vil gjerne ha innhold, spesielt i form av vitnesbyrd  fra det som skjer lokalt, i Acta, i menigheter og forsamlinger og i regionene."

 Du finner den nye kanalen i headeren øverst (TV) og på tv.normisjon.no