NB! På grunn av en feil er "Gi nå" knappen ikke aktiv. Dersom du ønsker å gi en gave til Normisjons arbeid i Mali eller Senegal kan du overføre til bankkonto 1503.02.13537 eller bruke Vipps nr 96007 (Mali) eller nr 96002 (Senegal). Vi beklager feilen.       

Mali og Senegal ligger i Vest-Afrika og har en lang felles historie. Begge er tidligere franske kolonier. I 1959 ble de slått sammen i Føderasjonen Mali, men etter frigjøringen i 1960 gikk det bare noen måneder før de delte seg.

Normisjon har jobbet i Mali siden 1981 og fra 2014 har Normisjon også startet nybrottsarbeid i nabolandet Senegal. Den svært fargerike, gjestfrie og familieorienterte befolkningen i Mali og Senegal bor i landområder som ligger på grensen mellom ørken og savanne. Dette gjør området utsatt for tørke. Politisk ustabilitet, stor utbredelse av analfabetisme og arbeidsledighet legger en demper på levekårene.

Normisjons hovedinnsats i landene handler om å formidle Jesus Krisus. Dette gjøres blant annet ved å skape selvstendige kirker og trene lederne deres, bibeloversetting og evangelisering. I tillegg drives alfabetisering, brønnbygging og andre utviklingstiltak