NB! På grunn av en feil er "Gi nå" knappen ikke aktiv. Dersom du ønsker å gi en gave til Normisjons arbeid i Midtøsten kan du overføre til bankkonto 1503.02.13537 eller bruke Vipps nr 96008 Vi beklager feilen.    

Sat-7 kringkaster budskapet om Jesus Kristus på en positiv måte i Midt-Østen og Nord-Afrika. Alle programmene er produsert av folk fra regionen og det gjør at budskapet lettere når frem. SAT-7 er viktig for å støtte de kristne. Gjennom kanalen får de bibelundervisning og hverdagsprogrammer der kristen etikk eller tenkning er en naturlig del av programmet.

Sat-7 har ca 15 millioner seere fordelt på 5 kanaler, blant annet en barnekanal som er veldig populær på grunn av sitt ikke-voldelige innhold. SAT-7 er ikke parti-politiske og de omfatter alle kristne kirkesamfunn, noe som nok også har bidratt til en større enhet blant de kristne i Midt-Østen og Nord-Afrika.

Normisjon støtter sendingene på Sat-7 som er rettet inn mot folket i Iran som snakker farsi. Her er det mange nye kristne som ikke har noe annet sted å få undervisning fra. Du kan være med å utvikle sendingene slik at de når enda flere.