Normisjon søker innsamlingsrådgiver

Normisjon har eierskap/deleierskap til hele 29 skoler i Norge. Her mottok Kjetil Vestel Haga sjekken fra Sagavoll Folkehøgskole som samlet inn til Normisjons prosjekter i Kambodsja.

Normisjon er en evangelisk luthersk misjonsorganisasjon som samarbeider med Den norske kirke og andre kirker i Norge og internasjonalt. Vår visjon er «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag» og våre verdier er «elsket og sendt». Normisjon i Norge består av ca. 700 foreninger og ca. 46 forsamlinger/menigheter i 13 regioner. Internasjonalt har Normisjon misjonsarbeid i tolv samarbeidsland i Asia, Afrika og Sør-Amerika og er engasjert i flere land i Europa. Normisjons hovedkontor har ca 25 ansatte, samt 15 utsendinger 

  

Normisjons hovedkontor søker 
Innsamlingsrådgiver 

i inntil 100% stilling  

Ser du etter en meningsfylt jobb? Vil du være med og virkeliggjøre vår visjon om å formidle Jesus til nye generasjoner og folkeslag? Vi ser etter deg som liker å engasjere andre og er en god nettverksbygger. Du vil få ansvaret for skoleinnsamlingsarbeidet vårt og du kommuniserer godt med ungdom og liker å formidle. Normisjon har eierskap til 28 skoler og vi ønsker å videreutvikle skoleinnsamlingsprosjektene våre.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Følge opp skoleinnsamlinger og solidaritetsprosjekter på Normisjons skoler.
  • Utvikle nye gode skoleopplegg for innsamling i samarbeid med skoler, innsamlingsteam og internasjonal avdeling i Normisjon.
  • Nettverksbygging med Normisjons skoler, rekruttere nye skoler til å samle inn til våre internasjonale prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant utdanning og/eller erfaring med innsamlingsarbeid
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • God forståelse for digitale verktøy og markedsføring
  • Målrettet og strukturert
  • Evner å jobbe i team, men også selvgående
  • Fleksibel, positiv, lærevillig, nysgjerrig og ha god gjennomføringsevne
  • God kjennskap til Normisjon/Acta er en fordel

Noe reising må påregnes i Norge og eventuelt til internasjonale misjonsfelt i samarbeid med skolene.

Søkere må ha et personlig engasjement for Normisjons visjon og verdier og identifisere seg med vårt verdigrunnlag slik dette er formulert i Normisjons verdidokument for ansatte. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingen er fast og inntil 100 %.  Rådgiverstillingen jobber i team med tre andre i innsamlingsseksjonen som inngår i Medie- og markedsavdelingen ved Normisjons hovedkontor i Linstowsgt 3. Oslo. Lønn i henhold til Normisjons regulativ. Arbeidssted er Normisjons hovedkontor i Oslo, Linstowsgate 3, 0166 Oslo

Søknadsfrist: 15. desember. Søknader behandles fortløpende.
Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.
Spørsmål kan rettes til: Innsamlingsleder Charlotte Lauvland, telefon 95232767 eller avdelingsleder Victoria Bø, telefon 92209457, epost: victoria.bo@normisjon.no.

Søknad med CV og referanser sendes på epost til: Innsamlingsleder Charlotte Lauvland:  cl@normisjon.no