Søker rektor

Misjonsskolen Gå Ut Senteret eies av Salem menighet i Trondheim og Normisjon, og har som visjon å utfordre og utruste til tjeneste for Jesus på tvers av grenser.

Misjonsskolen Gå Ut Senteret eies av Salem menighet i Trondheim og Normisjon, og har som visjon å utfordre og utruste til tjeneste for Jesus på tvers av grenser. Skolen er godkjent for 72 studieplasser og har for tiden rundt 50 studenter. Les mer om skolen og studietilbudet på www.gus.no.

Gå Ut Senteret søker rektor – i 100 % stilling.

Som rektor ved Gå Ut Senteret vil du daglig være i kontakt med mennesker som ønsker en smak av misjon eller som forbereder seg til et helt liv i tjeneste.

Sammen med et kompetent team av fire lærere og 4-6 ettåringer vil du legge til rette for at unge mennesker får utforske troen, øke sin kunnskap om Bibelens innhold og bli kjent med misjonsvirksomhet i andre deler av verden.

I 2023 markeres et nytt kapittel i vår utvikling som skole. Sammen med Salem Menighet, Normisjon Region Trøndelag og Trondheim Samtalesenter samlokaliseres vi i flotte, nye lokaler i Trondheim sentrum. Dette gir oss flere muligheter for samarbeid og synergieffekter. Samtidig med denne spennende prosessen søker vi ny rektor som er klar til å lede skolen inn mot neste kapittel.

Oppgaver og ansvar:

Rektor har ansvar for å utvikle Gå Ut Senteret videre til fortsatt å være en toneangivende bibel- og misjonsskole i Norge. Dette innebærer et ansvar for å lede, utvikle og profilere skolen videre. I dette inngår et helhetlig ansvar for driften, både pedagogisk, missiologisk, markedsføringsmessig og økonomisk.

Vi ønsker å styrke samarbeidet med Normisjon og Acta – barn og unge i Normisjon både sentralt og regionalt. Sammen med resten av staben påligger det rektor å bygge nettverk også utover til andre organisasjoner, menigheter og kirkesamfunn. Rektor vil også ha ansvar for å være oppdatert på skolepolitiske krav og endringer.

Formell utdannelse:

Høyere relevant utdanning, gjerne teologi, pedagogikk, økonomi/ledelse/skoleledelse mm.

Ønsket erfaring:

Relevant ledererfaring, rektor, lærer, gjerne fra kristen friskole, misjonær, pastor, erfaring fra innovativt utviklingsarbeid mm.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som har gode relasjonelle ferdigheter, og som vil bygge et godt team. Du har god økonomiforståelse, evne til organisering, nytenkning og gode muntlige og skriftlige ferdigheter. Sist, men ikke mist er det viktig for oss at du har solid kristen og teologisk forankring i samsvar med Normisjons profil.

Rammebetingelser:

Lønn og pensjonsordning i samsvar med Normisjons lønnsregulativ.

Andre forhold:

Det må påregnes noe reiseaktivitet i inn- og utland, samt samlinger utenfor ordinær kontortid. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 30.11.2022

Spørsmål rettes til Sondre Kråkenes Høysæter (tlf 957 93 784) eller Lars Aursand (tlf 479 01 823‬). Rektor tilsettes av skolens styre

Klikk her for søknadsskjema