Søker utsendinger til Senegal

Normisjon er en evangelisk luthersk misjonsorganisasjon som har utstrakt arbeid i Norge og 13 land i Afrika, Asia, Midtøsten og Latin-Amerika.

Normisjon søker utsending til diakonalt arbeid i Senegal

Normisjon har hatt misjonsarbeid øst i Senegal i snart 10 år. Området ligger tett opp til Normisjon sitt arbeid i Mali, kultur og språk ligner hverandre over landegrensen.
Team Senegal består i dag av flere enheter, men det vil være en utskiftning av flere i teamet i løpet av sommer 2023. Derfor søker vi nå etter flere utsendinger til dette området. Normisjon rekrutterer nå slik at det vil være to norske enheter (2-4 ansatte).

Team Senegal arbeider med evangelisering og diakoni. I dag legger også teamet grunnarbeidet for det diakonale arbeidet som går under prosjektnavnet Trygg Barndom.

Normisjon søker deg eller dere som vil gjøre Jesus kjent til nye folkeslag og nye generasjoner, gjennom diakonalt arbeid i Senegal. Vi ser særlig etter deg som kan jobbe med prosjektoppfølging og som kan noe fransk.

Vi ønsker både å komme i kontakt med deg som ser for deg et kortere prosjektengasjement (2-3 år) og deg som ser for deg en lenger tjeneste (4+ år)

Send CV til landansvarlig Mirjam Artmark Aanensen, mirjam.artmark.aanensen@normisjon.no

Spør gjerne om en uforpliktende samtale.