Ledige stillinger i Normisjon

Normisjon søker ny internasjonal leder, og det er flere ledige stillinger ved Normisjons felleskontor i Oslo

1 juli 2019
Tekst og foto Normisjon

Det er for tiden tre ledige stillinger med arbeidssted på Normisjons felleskontor i Oslo.

Vi søker ny internasjonal leder som får som oppgave å lede og fornye Normisjons internasjonale misjonsarbeid. Internasjonal leder inngår i generalsekretærens lederteam, og er nærmeste overordnet for direktørene i samarbeidslandene våre. Vedkommende leder også internasjonal avdeling ved felleskontoret i Oslo, en stab på tre personer. Søknadsfrist på denne stillingen er 25. august. Les mer om stillingen her!

Til felleskontoret i Oslo søker vi også etter en økonomirådgiver/controller som kan bidra til profesjonell og effektiv virksomhetsstyring med vekt på økonomi. Søknadsfrist på denne stillingen er snarest, søknader behandles fortløpende etter 1. august. Les mer om stillingen her!

Medie- og markedsavdelingen ved felleskontoret søker etter en innsamlingsrådgiver som kan ta aktiv del i arbeidet med å nå ambisiøse mål og videreutvikle Normisjons innsamlingsarbeid. Denne stillingen vil bl.a. få ansvar for å forberede og skrive giroutsendelser og holde kontakt med skoler som samler inn til Normisjon. Les mer om stillingen her!

Relatert innhold

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin fra midtrabbattar. Gatesalget blomstrar til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"

– Wow, det var dette Gud mente

Direktør i det lokale selskapet R&R Services, Raul Asgarov, fikk for flere år siden et syn av mange barn på en slette. I dag leder han Normisjons arbeid på Barnehjemmet i Merdekan i Aserbajdsjan.

Read article "– Wow, det var dette Gud mente"

«Hva skjer med prosjektene nå?»

– Vi har et ansvar for de menneskene vi jobber med i misjonslandene våre. Det ansvaret håper jeg også at folk vil være med å bære med oss, selv om noe av arbeidet er redusert og det er restriksjoner og nedstengninger i mange områder, sier Internasjonal leder Tore Bjørsvik.

Read article "«Hva skjer med prosjektene nå?»"