Ledige stillinger i Normisjon

Normisjon søker ny internasjonal leder, og det er flere ledige stillinger ved Normisjons felleskontor i Oslo

1 juli 2019
Tekst og foto Normisjon

Det er for tiden tre ledige stillinger med arbeidssted på Normisjons felleskontor i Oslo.

Vi søker ny internasjonal leder som får som oppgave å lede og fornye Normisjons internasjonale misjonsarbeid. Internasjonal leder inngår i generalsekretærens lederteam, og er nærmeste overordnet for direktørene i samarbeidslandene våre. Vedkommende leder også internasjonal avdeling ved felleskontoret i Oslo, en stab på tre personer. Søknadsfrist på denne stillingen er 25. august. Les mer om stillingen her!

Til felleskontoret i Oslo søker vi også etter en økonomirådgiver/controller som kan bidra til profesjonell og effektiv virksomhetsstyring med vekt på økonomi. Søknadsfrist på denne stillingen er snarest, søknader behandles fortløpende etter 1. august. Les mer om stillingen her!

Medie- og markedsavdelingen ved felleskontoret søker etter en innsamlingsrådgiver som kan ta aktiv del i arbeidet med å nå ambisiøse mål og videreutvikle Normisjons innsamlingsarbeid. Denne stillingen vil bl.a. få ansvar for å forberede og skrive giroutsendelser og holde kontakt med skoler som samler inn til Normisjon. Les mer om stillingen her!

Relatert innhold

Skriver ny historie

Midt i Phnom Penh, hovedstaden i Kambodsja, ligger Historymakers-internatet. Det ble startet i 2009 og drives av ekteparet Lysom og Sithoun. Etter erfaringer som unge studenter i byen fant de ut at de ønsket å hjelpe andre.

Read article "Skriver ny historie"

Et bedre liv

Da sønnen ble syk forsvant både mannen og støtten fra familien. På Okhaldhunga sykehus ble Romi og sønnen tatt imot med åpne armer.

Read article "Et bedre liv"

Små framskritt

Vi ser stadig små framskritt og frukter av arbeidet Normisjonsteamet gjør på Merdekan innenfor fysioterapi, motorisk trening, musikkterapi og logopedi.

Read article "Små framskritt"