Sauevika Familiehotell

Vi gleder oss nå over å kunne inviterer til familiehotell på Sauevika. Mange har kjørt forbi Sauevika og uttalt at dette er en perle man gjerne skulle besøkt – nå er muligheten der. Som følge av korona-utbruddet har vi har fått noe ledig kapasitet denne sommeren, og da benytter vi muligheten til å dele Sauevika-atmosfæren med flere.

Sauevika er et leirsted som er flittig benyttet av barn, ungdom og familier. Det betyr at rommene på Sauevika nok er noe enklere enn man finner på fine hoteller, men det er romslige familierom med egne bad til hvert rom. Vi kan videre friste med et kjøkken hvor kokkene har lang fartstid fra blant annet hotell og shipping. Jørgen og Mikke gleder seg til å ta imot sommerens gjester og har en fristende meny med hjemmelaget mat.

Det er enkelt å trives innendørs på Sauevika, men det er uteområdet som virkelig er unikt. På Sauevika finnes det ikke biler, bare beitende sauer. Vi har strand, svaberg og bryggeanlegg som innbyr til å nyte sol og vann eller man kan slappe av i skyggen samtidig som en koser seg med noe fra kiosken. Stedet innbyr til mange aktiviteter eller fred og ro om man ønsker det.

For å komme til Sauevika må man avtale transport fra Kjellvika med Sauevika-båten. Innsjekking skjer fra kl. 17 til 19 og etter det vil det bli servert middag fra kl. 17.30 til 19.30. Enkelte dager vil det bli invitert til aktiviteter eller forskjellig type samlinger både på kveldstid og på dagtid. Frokost serveres fra kl 8 til 9.30, mens lunsj serveres fra 12 til 13.30. Utsjekking skal skje før kl. 14 på avreisedagen.

Pris pr. rom fra kr. 750 pr. natt (minimum 2 netter) + kost pr. voksen = 450 pr. døgn (1/2 pris for barn under 12 år).

For informasjon om pris og tilgjengelighet, samt  for reservering av rom – trykk her! 

> NB! Trykk «Vis tilgjengelighet» først – grønne felter viser tilgjengelige rom

Velkommen!

Sauevika er en del av NM-hotels.