Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

IMI-kirken lanserer to nye studietilbud

ACTA-skolene holder til i IMI-kirken i Stavanger
Foto: IMI-kirken

ACTA Helbredelsesskole og ACTA Profetiskole åpner høsten 2017 - Ønsker at Jesu liv og tjeneste skal reflekteres i skoletilbudet.

Fredag 31. mars kom svaret: Udir har godkjent søknaden om to nye studietilbud. Det betyr at fra høsten 2017 kan IMI-kirken tilby fulltidsstudie ved ACTA Helbredelsskole og ACTA Profetiskole. Dette kommer ved siden av dagens eksisterende tilbud: ACTA Bibelskole og ACTA Lovsangsskole. 

- Når vi ser på Jesu liv, ser vi tre tydelige kjennetegn ved tjenesten hans: Godheten han møtte mennesker med, ordene han forkynte, og de overnaturlige tegn og under som fulgte ham. Vi har ønsket et studietilbud som reflekterer og utruster til dette, sier rektor Egil Elling Ellingsen og daglig leder Solvår Angeltveit ved skolen. 

De er klar over det uvanlige i at en luthersk menighet som IMI-Kirken lanserer et slikt studietilbud.

- Helbredelse og profetisk tjeneste er områder hvor det både har vært en god del forvirring, og hvor både uheldige erfaringer og mangel på erfaringer har bidratt ytterligere til dette. Slik blir det lett områder hvor kirka blir taus og tilbakeholden. Men vi kan ikke gi slipp på så viktige sider ved Jesu liv, eller se på at folk heller søker mot alternativ religiøsitet fordi kirka er passiv her. Vi tror at vi med vårt fundament har et godt utgangspunkt for å møte både undervisning og praksis på dette, sier de to. 

På begge studiene vil det være en kombinasjon av lærere fra IMI-kirken, og gjestelærere som har innsikt og praksis på feltene. Studietilbudene vil starte august 2017, og er mulig å søke på allerede nå fra IMI-kirkens nettsider