Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Jubel for jubileum

Foto: Sunniva Vikan

Normisjons 150 år markeres i hele 2017 med lokale arrangementer over hele Norge. Denne helgen gikk den sentrale jubileumsfesten av stabelen i Storsalen i Oslo.

Den fullsatte salen fikk med seg et forrykende festprogram.

Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens sparket i gang festen med sin enorme sangglede og entusiasme og holdt farten oppe fra scenen gjennom kvelden. Her med Kine Ludvigsen Fossheim. 

Et kjært gjensyn for mange var Minikoret under ledelse av Kjetil Bjerkestrand. Koret som hadde sin storhetstid på 70- og 80-tallet vet fremdeles å imponere stort. 

Artistene Maren Flotve Reme, Monica Kilvær, Kine Ludvigsen Fossheim og Sindre Edin Røyland brillierte alle med solofremføringer så vel som å lede forsamlingen i allsang sammen med Oslo Soul Children og Soul Teens.

Publikum fikk også et gjensyn med Hans Nielsen Hauge og Lars Olsen Skrefsrud, for anledningen i Svein Granerud og Bjørnar Holmedahls skikkelser. De to misjonsgründerne samtalte om sine liv og tjenester.

I løpet av lørdagen fikk gospellegenden Peter Sandwall øvd inn to sanger med gospel-entusiaster på en workshop. Gruppen bidro med vakre toner og ektefølt gospel-glede. 

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland og daglig leder i Acta, barn og unge i Normisjon Kristian Sveinall Øgaard fikk formidlet velvalgte ord om Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. I tillegg ble mange jubileumshilsener fra Normisjons samarbeidsland og regioner formidlet via video. 

Jubileumsfesten markerte slutten på en helg med Soul Children gathering i Storsalen i regi av region Øst. Det gigantiske koret avsluttet kvelden til stormende jubel fra de fremmøtte. 

​Ingen bursdagsfest uten kake, og de fremmøtte fikk med seg et saftig kakestykke og kaffe før kvelden var over.