Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Trosopplæringskonferansen 2017

Foto: TOK 17

Tirsdag 17. oktober går Trosopplæringskonferansen 2017 av stabelen på The Qube, Gardermoen.

Trosopplæringskonferansen 2017 har tema Nåde – Frihet til å leve. Visjonen for konferansen er å inspirere til å fornye formidlingen av Guds nåde og barmhjertighet. Hvordan er vi nådige fellesskap som gir gode livsvilkår for barn og unge?

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste treffsted for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, barn, unge og trosopplæring. Konferansen arrangeres årlig i samarbeid mellom Kirkerådet og IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

Fra scenen deltar blant andre komponist Nils Henrik Asheim med musikere i alle aldre, i tillegg til Svein Tindberg, Knut Tveitereid og Sunniva Gylver. Barn og ungdom bidrar på ulike måter gjennom hele dagen. Programleder er Silje Kvamme Bjørndal.

I tillegg til fellesprogrammet inneholder konferansen et praksisrettet seminarprogram, hvor deltakerne kan velge blant ti seminar fordelt på tre bolker. Her deltar blant andre Hedvig Montgomery, Mari Pettersvold, Hans Kristian Skaar, Randi Clausen Aarflot, Åste Dokka og medarbeidere i trosopplæringen fra hele landet.

 For mer informasjon og påmelding besøk trosopplaringskonferansen.no