Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Misjonsbasar og inspirasjonskveld

Sentrale personer under inspirasjonskvelden på Bethel, fra venstre Halvor Dystebakken, Sverre Fjeldberg, Gunnar Navestad og Torill Bredeg.
Foto: Boe Johannes Hermansen

Normisjonsforeningene i Fredrikstad arrangerte misjonsbasar på Bethel lørdag 27. januar og inspirasjonskveld samme sted dagen etter.

Normisjonsforeningene i Fredrikstad arrangerte misjonsbasar på Bethel lørdag 27. januar og inspirasjonskveld samme sted dagen etter.

Misjonsbasaren inneholdt utlodning og salg av mat og varer fra Nepal. Kirsten Brandsæther viste gamle strikketeknikker. Flere av deltagerne hadde med seg strikketøy: noen for å lære, andre hadde med ferdige plagg til utstilling.

Inkludert forhåndssalg kom det inn vel kroner 60 tusen til Normisjons verdensvide misjonsarbeid. Det er ny rekord for den årlige misjonsbasaren.

Under inspirasjonskvelden søndag talte Gunnar Navestad. Han understreket at uansett ytre situasjon, er vi med på vinnerlaget, vi som tror på Kristus. Det er Han som er seierherren, og det skal en dag bli synlig for alle.

Sverre Fjeldberg sang og Torill Bredeg gav nytt fra Nepal og Mali. Møtet, som samlet nær 50 deltagere, ble ledet av Halvor Dystebakken og ble avsluttet med bevertning.