Ingen Javascript

Din nettleser har deaktivert Javascript som brukes på denne nettsiden.
Trenger du hjelp for å aktivere klikk her

Sommer i Sør med generalforsamling

Vi er klare for Sommer i Sør - er du?
Foto: AdobeStock

Du er hjertelig velkommen når det braker løs i Normisjonshallen på Bibelskolen i Grimstad 10.–15. juli. Sommer i Sør med Amigosfestival, Tenåringsfestival og Normisjons generalforsamling er årets store sommerevent!

Amigosfestivalen er for alle mellom 3 og 12 år.  Marie Teistedal Vikre er hovedleder. Tenåringsfestivalen er for ungdom mellom 13 og 18 år. De skal ha «Blåtur» på fredag og mye annet spennende skjer. Hovedleder er Margrethe Sundvoll (tidligere «ettåring» i Acta Agder).

For deg mellom 18 og 150 år er det Sommer i Sør som gjelder. Ønsker du å prege Normisjons videre arbeid, meld deg på Normisjons Generalforsamling!

Blant talerne på Sommer i Sør er Mali-misjonær Therese Glendrange, generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland, Vegard Tennebø, Vegard Husby fra Storsalen og Egil Elling Ellingsen fra IMI-kirken. 

Du vil oppleve inspirerende og relevant forkynnelse, godt fellesskap, tid til den gode praten og til å nyte sørlandssommeren, samtidig som du får mulighet til å delta i viktige prosesser for Normisjon.

For mer informasjon om Sommer i Sør og generalforsamling besøk sommerisor.no     

Påmelding på www.checkin.no