Seniorstevne 2020 avlyst

Vi må dessverre informere dere om at seniorstevnet på Haugetun folkehøgskole 15. – 19. juni nå er avlyst.

27. mars 2020
Tekst Svein Granerud
Foto AdobeStock

Dere er alle vel kjent med situasjonen vi befinner oss i, og det er dessverre ingen grunn til å tro at vi er tilbake til normale forhold allerede i juni.

Med over femti påmeldte allerede nå, tydet alt på at det ville blitt fullt hus på stevnet. Det er tydelig at både lokaliseringen og programmet har vært attraktivt. Derfor er det trist å måtte avlyse. Men vi har gjort avtale med Haugetun om at vi kan få reservere tid for et nytt stevne 14. – 18. juni neste år. Da håper vi å kunne tilby det samme programmet som i år, med gode talerkrefter og lokale ledere. Så hold gjerne av dagene allerede nå, og så kommer det program etter hvert.

Korona-krisen skaper jo en krevende situasjon for alle, og noen får ekstra tunge utfordringer. Vi er priviligerte som kan legge både oss selv og hele situasjonen i Guds hender. Vi ønsker Guds velsignelse over liv og tjeneste, og håper å møtes når de tunge tidene er lagt bak.

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"