Seniorstevne 2020 avlyst

Vi må dessverre informere dere om at seniorstevnet på Haugetun folkehøgskole 15. – 19. juni nå er avlyst.

27. mars 2020
Tekst Svein Granerud
Foto AdobeStock

Dere er alle vel kjent med situasjonen vi befinner oss i, og det er dessverre ingen grunn til å tro at vi er tilbake til normale forhold allerede i juni.

Med over femti påmeldte allerede nå, tydet alt på at det ville blitt fullt hus på stevnet. Det er tydelig at både lokaliseringen og programmet har vært attraktivt. Derfor er det trist å måtte avlyse. Men vi har gjort avtale med Haugetun om at vi kan få reservere tid for et nytt stevne 14. – 18. juni neste år. Da håper vi å kunne tilby det samme programmet som i år, med gode talerkrefter og lokale ledere. Så hold gjerne av dagene allerede nå, og så kommer det program etter hvert.

Korona-krisen skaper jo en krevende situasjon for alle, og noen får ekstra tunge utfordringer. Vi er priviligerte som kan legge både oss selv og hele situasjonen i Guds hender. Vi ønsker Guds velsignelse over liv og tjeneste, og håper å møtes når de tunge tidene er lagt bak.

Relatert innhold

En kirke gjenoppbygges

– Det er som et nytt liv og en ny verden at vi har fått denne kirken. Vi tar del i Jesu lys, sier Rafik Danakari

Read article "En kirke gjenoppbygges"

Det er ikke over enda

Ingrid Amlie forteller om dagene like før den brå hjemreisen fra Senegal, og om håpet for arbeidet videre.

Read article "Det er ikke over enda"

Går så det suser

Sykepleierskolen i Okhaldhunga har nå to grupper på 20 studenter hver, men selv om mye går bra er det også mange spennende utfordringer.Går så det suser

Read article "Går så det suser"