Nordfjord Soulteens

Likar du musikk? Danse? Spele i band? Styre teknikk? Lage mat? Synge? Få nye vener? Vere rett og slett sosial?
Då er dette noko for DEG!

Helga 6.-8. september går startskotet for Nordfjord STX. Dette er eit konsept for deg som er mellom 15 og 22 år. Målet er å møtast om lag fire helger i året på Fjordly Ungdomssenter for å øve, rigge, lage mat og henge. Nokon helger har vi konsert, andre helger er det enkle songoppdrag. Songane vi skal øve inn handlar om Jesus og livet. Sjangeren vil vere gospel, soul, pop.

Vi skal ha fire ulike grupper, du kan vere med i ei av dei. Desse er: kor, band, teknisk/praktisk og matgruppe. Ved påmelding gir du beskjed om kva gruppe du kan tenke deg å vere med i.

Solveig Marie Husevåg

Vi har fått med oss sjølvaste Solveig Marie Husevåg som instruktør denne helga. Ho er utdanna frå Norges Dansehøyskole med ein BA i jazzdans med pedagogikk. Dei siste åra har ho arbeidd som frilans dansar og dansepedagog i Oslo. Vinteren 2019 reiste ho til Hollywood for å danse, etter å ha blitt tildelt stipend frå Kulturrådet. Solveig er tidlegare medlem av Sandane Soul Children. Etter ho flytta til Oslo i 2014, vart ho engasjert i Oslo Soul Children. I dag er ho ansatt i Acta barn og unge i Normisjon, og arbeider spesifikt inn mot Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens. Solveig gler seg stort til å undervise dans og kor-bevegelsar denne helga, og ikkje minst til å møte alle teensa!

Praktisk informasjon: Pris 800 kr, betales ved innkvartering, kort eller kontant. Påmeldingsfrist 1. September Pakkeliste; Bibel, skrivesaker, toalettsaker, sengkle/sovepose, perm til notar, kioskpengar og mykje, mykje godt humør!

For spørsmål og påmelding: ta kontakt på mdt@normisjon.no eller 920 46 349