Leirsommeren 2018

Mye sol, varmt vær og mye bading preget årets leirsesong på Oksøya.

Totalt har vi hatt fem leirer så langt i år på Oksøya. Vi innledet sesongen med den tradisjonelle ALF-leiren. Dette er leiren for de som har noen ekstra utfordringer. De siste årene har avslutningsdagen på denne leiren blitt arrangert sammen med Oksøyastevnet. Dette var tilfelle også i år. 

Den første uka i skoleferien arrangerte vi Besteforeldre & barnebarnleir. Dette er vår mest populære leir og det er mange som står på venteliste. Leiren ble fylt opp på kun fem dager. Leirsjef Magnus Stulen hadde stålkontroll på små og store og det var mange gode tilbakemeldinger.
Rett etter nevnte leir ble leirstedet fylt opp med 80 barn i alderen 7-10 år. Da blir det selvfølgelig mye liv. Mye av tiden ble tilbragt ved vannet og kiosken er alltid populær. Leirsjef var May Selle.
Siste hele uka i juli var det ungdommene som tok over øya. Denne leiren har de siste årene hatt plasser ledig, men det var svært gledelig i år at det var mange nykommere. Det lover bra for videre leirer for denne aldersgruppa. Kristian Barland hadde fått med seg en super ledergjeng og sammen fant vi på masse gøye ting, blant annet ble det paint ball, vannskikjøring, fangene på øya, Café Øen mm.
Uka etter var det betweensbarn som inntok Oksøya. Dette er kanskje den mest populære leiren for både deltakere og for ledere. Her er det full fart gjennom hele dagen og mye som skjer. For første gang var Oliver Eriksrød leirsjef, noe han gjorde på en super måte.

Vi takker alle ledere, alt kjøkkenpersonell, andaktsholdere og voksenledere for innsatsen denne sesongen. Uten dere er det helt umulig å drive leir!!

Pappaleiren er den eneste leiren som gjenstår på Oksøya denne sesongen. Den finner du mer info om her.